9. mars 2019

 

Resultat 2019

Skrevet av: , publisert 01.03.2019

resultat for Sesilåmi 2019 finn du under menyvalet "Startliste og resultat". 

Neste års styrkeprøve - går lørdag 14. mars 2020! 

SESILÅMI ER ET KREVENDE HØYFJELLSLØP! 
I Skrivende stund er det ett døgn til startskuddet går. 
Og de fleste av oss kikker endel på værmeldingene. 
Værmeldingene har variert endel gjennom den siste uka, og fortsatt kan været på renndagen bli flott, men det kan også bli krevende. I et høyfjellsløp må du uansett regne med at været kan variere - og skifte plutselig. Vi kan få alt fra sol, til vind, til snøvær. I skrivende stund sier værmeldingene oss at det er stor sannsynlighet for at det blir noen minusgrader, snøvær og lite vind. Forholdsvis greie forhold for et høyfjellsløp. Så lenge det er minusgrader vill snøen som er meldt være forholdsvis lett og "tørr". Skulle det bli mildere og plussgrader vil det bli mer krevende. Uansett må alle være forberedt på krevende vær i høyfjellet. Alle skal ha med sekk som inneholder: Skiftetøy, vindtøy, ekstra lue/buff, ekstra votter, mat og drikke. Alle må også kle seg etter vært; Ull innerst og vindtøy utenpå. 
Noe påfyll av snø den siste uka har gjort snøforholdene i fjellet bedre og løypekjørere vurderer nøye værmeldingene når det planlegges når de siste tråkkemaskinene kjører. Blir det snøvær så venter maskinene så lenge som mulig før de kjører siste gang, men de må kjøre såpass lenge før startskuddet går, at de ikke blir tatt igjen av de første løperne. Vi arrangører skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en best mulig opplevelse over fjellet - og så håper vi fortsatt på at værgudene smiler gjennom hele dagen i morgen! Sesilåmi er et krevende høyfjellsløp for de tøffeste! Velkommen alle tøffinger!! 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer